Резултати анкете са родитељима

Школа је, у складу са Законом, на крају првог полугодишта шк. 2017/18.г., урадила анкету са родитељима како би добила повратну информацију о томе колико су родитељи задовољни сарадњом са нама и шта је потребно мењати како би та сарадња била што успешнија, на обострано задовољство.

Резултате анкете можете погледати овде

"Гледај вебинар-буди безбедан!"

Фондација „Тијана Јурић“ основана је 2. јуна 2015. године у Суботици, са задатком да превентивним деловањем и едукацијама побољша безбедност деце. Први корак у започетој борби за већу безбедност остварен је у јулу исте године, изменом Закона о полицији, названим „Тијанин закон.“ Фондација је од оснивања покренула неколико едукативних пројеката у виду радионица, предавања, едукативних представа и трибина, којима на превентиван начин доприноси побољшању безбедности деце, младих и одраслих. Фондација тренутно спроводи пројекат "Gledaj webinar - budi bezbedan!", подржан од стране Теленор Фондације који има за циљ превенцију насиља, и нформисање ученика, родитеља и наставника о опасностима које вребају у онлајн свету, али и на улици и путу до школе. У периоду од 20. новембра до 2. децембра 2017. Године ће се једном дневно, а по распореду и сатници из прилога, одвијати 45-минутна онлајн предавања –wебинари, који ће бити емитовани уживо (ливестреам).Вебинари се састоје из:

-предавања,

- разговорима са предавачима

- квиза, који ће тестирати знање ученика.

Комплетан програм самог семинара погледајте овде

Satnica za škole

Распоред припремне и полагања

Распоред припремне наставе и полагања поправних испита у августовском року 2017 можете погледати овде

ПРИПРЕМНА НАСТАВА - ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК

Припремна настава из енглеског језика почиње у четвртак 17.8.2017. године у 10 часова.

ОПРЕМИМО НАШУ ШКОЛУ НОВИМ РАЧУНАРИМА!

Поводом 20 година постојања Телеком Србија ће опремити 20 информатичких кабинета у 20 основних школа у Србији. Одлуку о томе које школе ће добити информатичке кабинете доносите Ви – Вашим гласовима!

Опширније...

МАТЕРИЈАЛ ЗА ОЗ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ УЧЕНИЦИ ТРЕБА ДА ЗНАЈУ О ИГРИЦИ „ПЛАВИ КИТ“

„ПЛАВИ КИТ“ ЈЕ ВИДЕО ИГРИЦА КОЈА ЈЕ ПРВО ПОЧЕЛА ДА СЕ ИГРА У РУСИЈИ...

Опширније...

ПОЛАГАЊЕ ПРОБНОГ ЗАВРШНОГ ИСПИТА ЗА ОСМАКЕ

Према календару Министарства просвете  ученици завршног разреда у свим основним школама у Србији полагаће пробни завршни испит 7. и 8. априла 2017.г. и то према следећем распореду:

Опширније...

Зимски распуст

По школском календару зимски распуст почиње у понедељак, 30.јануара 2017.г., а завршава се у петак, 10. фебруара 2017.г. Први наставни дан је понедељак, 13. фебруар 2017.г. Након распуста, плава смена креће пре подне,а црвена поподне. Драги наши ученици, желимо вам да лепо проведете распуст!

Гостовање педагога наше школе На ВТВ-у

Гостовање педагога наше школе Милице војић-Марковић на ВТВ-у у оквиру емисије "Променада" можете погледати овде

 

Наше шуме јелки

Наша акција којом желимо да укажемо на потребу бриге о животној средини и о свим живим бићима на њој под називом "Дрво је живот  - чувајмо јелке" се завршава у понедељак, 26.12. 2016.г.

Опширније...

Програм недеље активизма против насиља

Комплетан програм недеље активизма против насиља можете погледати овде

 

Дрво је живот-чувајмо јелке

Oве године Ученички парламент и Еколошка секција ѕапочињу акцију на раѕвоју еколошке свести наших ученика и органиѕујуакцију "ДРВО ЈЕ ЖИВОТ- ЧУВАЈМО ЈЕЛКЕ".

Опширније...

НЕДЕЉА ЗДАВЉА У ОШ „АНДРА САВЧИЋ“ ВАЉЕВО

Комплетан извештај о недељи здравља у нашој школи можете погледати овде

Програм обележавања недеље здравља

Програм обележавања недеље здравља у нашој школи који ће бити одржан од 14.11-18.11.2016 године можете погледати овде

Презентација ватрогасне службе

За ученике  првог, другог, трећег и четвртог разреда је у понедељак, 4.априла 2016.г. одржана јако занимљива и корисна презентација рада ватрогасне службе, после које су сви ученици имали прилику да се упознају са радом ватрогасних возила и да уђу у њих. Нарочито је било корисно што су сви упознати са тим шта треба да ураде и коме да се јаве у случају пожара. Овакав вид сарадње показао се врло корисним и школа ће наставити да ради на томе. Нарочито се захваљујемо ватрогасцу г. Бирчанину који је имао знања и стрпљења да одговара на бројна питања наших ученика!


123456

Упис првака!

УПИС ПРВАКА У ШКОЛСКУ 2016/17. ГОДИНУ

ПОШТОВАНИ РОДИТЕЉИ,

ПОЗИВАМО ВАС ДА УПИШЕТЕ СВОЈЕ ДЕТЕ У НАШУ ШКОЛУ

Први разред у школској 2016/17. години уписују деца која су рођенаод 1. марта 2009. до 28. фебруара2010. године. Могу се уписати и старија деца којаиз неког разлога нису уписана упретходну годину! Могу се уписати и млађа деца, наконпровере психофизичке зрелости заполазак у први разред!

Уколико желите да упишете дете у нашу школу, а територијално јој не припадате, довољно је само да се пријавите секретару школе!!!

Опширније...

Семинар "Проблематично дете"

У суботу 23. јануара у нашојшколи одржан је семинар под називом "Проблематично дете"12345

Безбедност у саобраћају-трибина

012345


Извештај можете прочитати овде

Додатне информације