Такмичења

Првенство уже Србије у каратеу

У недељу 1.марта 2020, у Чачку, је одржано првенство уже Србије у каратеу и квалификације за Државно првенство у каратеу. Андреа Крстић, ученица одељења 5-4, се такмичила у две категорије и у обе освојила златне медаље. На тај начин је обезбедила одлазак на Државно првенство.
Честитамо!!!

Сазнај више

Успех младих математичара

14.12.2019. године одржано је регионално такмичење "Рауховог математичког квиза" у Шапцу. Квиз већ 4 године организује Друштво математичара Србије. Екипу млађих разреда наше школе представљали су Димитрије Ашковић I3, Јана Дошен II2, Матеја Ковач III2 и Марија Драгојловић IV4.

Сазнај више

Трећи Интеграл куп

Трећи Интеграл куп је одржан у суботу 30.11.2019. године у Ваљевској гимназији. Наши ученици су остварили запажене резултате: Матија Нешић-златна медаља, Софија Ненадовић, Jана Петровић и Павле Станковић-бронзана медаља. Конкуренција је била велика јер су учествовали ученици из других градова и математичких гимназија из целе Србије. Честитамо!

Још једна златна медаља наших ученика

Стреличарство је вештина коришћења лука и стреле. Током историје имало је своју примену у лову и ратовима. Старе цивлизације су имале велики број стреличара у својим војскама, почев од Персијанаца, Грка, Римљана, Кинеза, док су најпознатији били монголски, хунски и татарски стреличари. Димитрије Марић, ученик VII-2 ОШ ,,Андра Савчићˮ, бави се стреличарством нешто више од годину дана. Ове године, на такмичењима на Фрушкој Гори, у Темерину, на Гочу и на Петроварадину освојио је три златне и једну сребрну медаљу. Овог викенда, 4. 5. и 6. октобра 2019. године на првом KILL турниру у Србији, под називом BEARPAW KILL TOURNAMENT SERBIA, чији је организатор био Хенри Бодник, светски стручњак у стреличарству, Димитрије је у јуниорској категорији освојио златну медаљу.

Државно првенство у рвању

Ученик 8-2 Марко Пантелић освојио је, на државном првенству у рвању, које је одржано прошлог викенда (28-29.9.2019.) у Чачку треће место и бронзану медаљу!!! Браво Mарко!!! Честитамо и чекамо још медаља!!! Сигурни смо да ће их бити!

Телефон:014/235-447
Телефон:014/ 221-296
Адреса: Јована Дучића 5, Ваљево
Ваљево, 14000