Школске вести

Обавештење

Поштовани родитељи,
Обавештавамо вас да у складу са Одлуком Тима за праћење и координисање преветнитивних мера у раду школа, ученици седмог и осмог разреда од понедељка, 4. октобра прелазе на први модел наставе. То значи да ће цела одељења наставу пратити сваког дана, у школи.
Ученици од првог до шестог разреда у школу долазе као и до сада, сваки дан.
Час ће трајати 45 минута.

Продужени боравак

Поштовани родитељи, У прилогу се налазе спискови ученика првог и другог разреда који су примљени у продужени боравак. Комисија за пријем ученика извршила је формирање ранг-листе на основу документације коју су родитељи доставили, а према унапред утврђеним критеријумима. Ученици који се налазе на листи чекања нису примљени, али ће бити обавештени уколико се неко место у боравку ослободи. Примљени ученици биће контактирани од стране учитељица које воде продужени боравак, Марине Лазаревић и Каће Булатовић.

Први разред Други разред

Превентивне мере

Молимо све ученике и родитеље да поштују правила понашања у школи за време епидемије, посебно обавезу ношења заштитних маски у затвореном простору...

Сазнај више

Поштовани ученици и родитељи,

Према Стручном упутству за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основној школи у школској 2021/22. години настава у ОШ „Андра Савчић“ ће се огранизовати према моделу 1 што подразумева да ће ученици ићи у две смене и да ће часови трајати 45 минута...

Сазнај више

Информације за ученике петог разреда

Подела распореда ученицима петог разреда обавиће се у уторак, 31.8.2021. године са почетком у 9 часова. Ученици ће тада упознати своје одељењске старешине и добити све неопходне информације везане за почетак нове школске године и организацију наставе. У току прве недеље септембра биће организовани родитељски састанци.
У прилогу се налазе спискови ученика распоређених по одељењима.

Сазнај више

Распоред часова

ПОДЕЛА РАСПОРЕДА УЧЕНИЦИМА ОД ПЕТОГ ДО ОСМОГ РАЗРЕДА

Пријем првака

Свечана прозивка и пријем ученика првог разреда одржаће се у понедељак, 30. 8. 2021. године са почетком у 18 часова у дворишту школе. Подела уџбеника обавиће се по завршетку пријема. У прилогу се налази и расподела ученика по одељењима.
Добродошли!

Сазнај више

014/235-447
014/ 221-296
Јована Дучића 5, Ваљево
Ваљево, 14000