Школске вести

Пријем првака

Свечана прозивка и пријем ученика првог разреда одржаће се у понедељак, 30. 8. 2021. године са почетком у 18 часова у дворишту школе. Подела уџбеника обавиће се по завршетку пријема. У прилогу се налази и расподела ученика по одељењима.
Добродошли!

Сазнај више

Поштовани родитељи,

Пошто се почетак школске године приближио и имате много питања везаних за организацију наставе, желимо да вас обавестимо да тренутно нисмо добили никаква ближа упутства од Министарства просвете, науке и технолошког развоја и чим их будемо имали сва обавештења биће окачена на сајт школе. Такође, у складу са одлуком коју донесе Министарство и Кризни штаб биће донета одлука о одржавању "Мале школе" за ученике првог разреда.

Ребуличка смотра рецитатора

На 52. Републичкој смотри рецитатора „Песниче народа мог“ која је одржана 28. и 29. маја на Великој сцени Центра за културу Ваљево ученице наше школе освојиле су следеће награде:

Сазнај више

Републичко такмичење из физике

На 42. Републичком такмичењу из физике одржаном 29. и 30. маја у Сокобањи ученик наше школе, Павле Станковић освојио је трећу награду. Чеситамо ученику и предметном наставнику Драгану Јанковићу.

Успех наших младих талената

На Републичкој смотри младих талената која је одржана 22. маја у Чачку ученици наше школе оставили су запажене резултате на такмичењу из енглеског језика.

Леа Белић 8-1 освојила је 2. место и .1 награду за рад
Лана Поповић 8-5 освојила је 3.место и 1.награду за рад
Вељко Колаковић 8-4 освојио је 1. награду за рад
Ивона Маџаревић 8-5 освојила је 1. награду за рад
Честитамо ученицима и предметним наставницима Марији Бељић и Наташи Станковић!!!

Шампионка у редовима основаца

Наша држава је изродила многе познате спортисте, али велики је број оних који ће тек имати читав свет под својим ногама. Једна од њих је управо девојка која ће без сумње оставити велики траг у историји спорта, Маша Цветковић...

Сазнај више

ГЕОГРАФСКА ОЛИМПИЈАДА

Учесници наше школе уз подршку Гордане Јовановић, проф. географије, су узели учешће у решавању и примени знања географије....

Сазнај више

Музичка такмичења

На Републичком такмичењу ученика музичких школа Србије одржаном у Београду , ученица наше школе Калина Филиповић 4-1 освојила је Прву награду. На међународном музичком такмичењу ученица 3-3 Кристина Гачић освојила је 3. место. Кристина је ученик првог разреда ОМШ и била је најмлађи такмичар. Честитамо ученицама!

Окружна смотра рецитатора

На Oкружној смотри рецитатора одржаној 12.5.2021. године у Мионици ученик наше школе Јован Петронић 4-1 освојио је треће место у категорији млађи узраст и пласман на Републичку смотру. Честитамо!

Куп Србије у рвању

На одржаном Купу Србије у рвању ученик наше школе Василије Батинић 4-1, освојио је прво место у својој категорији. Честитамо!

Такмичење у каратеу

На традиционалном међународном такмичењу „Златни појас“ одржаном у Чачку ученица 5-3 Ивана Матић освојила је прво место у категорији женске наде класа Ц. Ивана је члан каракте клуба 014 Ваљево. Браво!

Државно првенство у дуатлону

Ученик 8-2 Боган Ангеловски постао је шампион државе у дуатлону. Такмичење је одржано у Београду, на Ади Циганлији, 25. 04. 2021. године. Богдан се такмичио у категорији старијих кадета. Члан је триатлон клуба „АТП“ из Ваљева. Браво!

Државно првенство у пливању

На олимпијском пливалишту на Кошутњаку одржано је прво Првенство Србије у пливању на 5000 метара у базену. Ученица 7-3 Маша Цветковић освојила је златну медаљу и постала првакиња Србије у категорији млађих јуниорки. Браво!

Републичка смотра талената

На републичко такмичење талената које ће бити одржано у Чачку, 22. 05. 2021. године пласирали су се ученици Лана Поповић 8-5, Ивона Маџаревић 8-5, Вељко Колаковић 8-4, Леа Бељић 8-1 и Јана Петровић 8-5. Честитамо ученицима и предметним наставницама Милки Нинковић, Марији Бељић и Наташи Станковић.


014/235-447
014/ 221-296
Јована Дучића 5, Ваљево
Ваљево, 14000